Sagor och föreställningar

Turali

Turali är en ovanlig trollunge. Hon varken ser ut eller uppför sig som ett skogstroll! Hennes glömska mor ”minns” att något var konstigt med hennes tillkomst och Turali skickas till häxan för att skaffa en minnesdryck… En äventyrlig saga om att vara annorlunda. (från 4-9 år el familjeförest)

Mästerkatten i stövlar

Mjölnarsonen är förtvivlad! Det enda han fick ärva var en liten katt. Ingen kan väl leva av en katt? Men katten visar sig vara ovanlig och lovar fiffiga lösningar om han bara får ett par stövlar… En levnadsglad saga om att förstå sitt rätta värde. (från 4-9 år el familjeförest)

Askepjäsken

Den unge prinsen Askepjäsken och hans bröder skickas ut i m världen för att hitta varsin prinsessa att gifta sig med. Det går bra för bröderna men Askepjäsken har bara lyckats hitta en liten råtta… En finurlig och vacker saga om att våga följa sitt hjärtas röst mot alla odds. (från 4-9 år el familjeförest)

Prinsessan som sades vara ful

Prinsen kommer till slottet för att välja en gemål bland systrarna som bor där. Alla vet att det kommer att bli prinsessan som sades vara vacker. Ingen räknar med skönheten som kommer inifrån… En saga om att utveckla sitt fantastiska inre. (från 4-9 år eller familjeförest)

Prinsesspojken

Moster blir galen när hon hittar Nils med hennes brudklänningskjol om halsen! -Varför kan inte ungen bete sig normalt! Nils springer i förtvivlan ut i skogen. Där griper naturen in och leder honom  till ett gycklarsällskap som han slår följe med… En äventyrlig och tänkvärd saga om acceptans. (från 5-9 år endast grupp/klass)